Anna of the North

Anna Lotterud, kjent under artistnavnet Anna of the North, er en sanger og låtskriver fra Gjøvik. Hun ble nominert til P3 Gull 2016 i klassen årets nykommer og til Spellemannsprisen 2019 i klassen årets musikkvideo for «Leaning On Myself».

20.12.202116:20 Julie Abelsen

Hva er ditt beste minne fra Kjerringøy?

Alt var så fint. Stedet, folkene, naturen.. Men jeg koste meg veldig på dagen min når vi fikk besøke ysteriet på Kjerringøy. 

 

Er du spent foran premieren?

Jeg er kjempespent og usikker på om jeg er klar for å se meg selv på TV. Jeg vet heller ikke om det hjelper at første sending kommer dagen etter nyttårsaften. Heldigvis har jeg fått sett min egen episode og jeg er ikke så nervøs lenger som jeg var. Det kommer til å bli en kjempefin sesong. 

 

Hva tror du «Hver gang vi møtes» vil gjøre med karrieren din?

Jeg er jo en outsider i norsk musikk. Det er i utlandet jeg gjør og jobber mest. Så det blir spennende å se hva det norske folk syntes om musikken min

 

Har innspillingen satt dype spor?

Det var som å være tilbake på folkehøgskole!

 

Hva gjorde naturen her i nord med deg?

Innspillingen til programmet er jo intens. Det er nye mennesker, tidsskjemaer, kameraer, historier, også skal du prestere musikalt.. Jeg må si naturen rundt ga meg ro. Også sov jeg så utrolig godt når jeg var der. Jeg gleder meg til å besøke Kjerringøy igjen og bare være meg.