Her spiser du julemat i Bodø i desember

Den hyggelige juletiden er en kjærkommen gjest i mørketiden. De mørke dagene legger tilrette for perfekte øyeblikk med førjulskos sammen med venner, kollegaer og familie.Smaken av jul er noe helt spesielt! Opplev julemagi med en deilig julelunsj eller middag hos en av Bodø’s mange spisesteder.

Nyt en tradisjonell julemiddag hos Restaurant Bjørk med de sikre vinnerne lutefisk, ribbe eller pinnekjøtt. Dra på Hundholmen å la deg forføre av julesmaker som confitert ribbe eller tradisjonell lutefisk med alt av tilbehør.

Hos Brasserie X og The Neighbour Restaurant hos Comfort Hotel tilbys en juleinspirert meny med konfitert and, Risotto med gresskar og Kveite.

Høytidens klassiske juleretter er mange og gir vann i munnen bare ved tanken. På disse stedene kan du ta med deg venner, kollegaer og familie på en bedre julelunsj eller middag.

Datoer å bemerke seg i desember:

Hva er førjulstid uten noe søtt?

.. Dessert må man selvfølgelig ha!
For mange er deilige julekaker i ulike varianter knyttet til hyggelige opplevelser.
Valkyrien kafe byr på deilige bakverk og kakao, i sine koselige stuer på Nordland kultursenter.

Craig Alibone Pâtisserie & Champagneria har nok en gang skapt magi av sukker og deilige julesmaker. Her kan du til og med gjøre unna julegavene mens du nipper til et glass champagne!

Kanelsnurrer er en hit året rundt, og julen er intet unntak! Brødrene Berbusmel og Samvirkelaget tilbyr deilige boller og bakverk som smaker ekstra godt etter en spasertur i det kalde vinterværet, i godt selskap av venner eller familie. Ikke glem å bestill kakao til!

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.