Rib safari Saltstraumen

Opplev Saltstraumen på sitt sterkeste – med RIB. Explore Salten tar deg med til verdens sterkeste malstraum Saltstraumen, når straumen er på sitt sterkeste. Vi tilpasser avreisetidspunkt etter forholdene.

Rafting
06.07.201808:29 Stine Eidissen Bya

Rib safari pris

Vi har alltid oppdtatert pris på våre rib safari Saltstraumen i vår booking. Prisen er NOK 950,- per person.Beregnet tidsforbruk på rib tur Saltstraumen1 time og 45 minutter.

Rib safari Saltstraumen med Explore Salten
Verdens sterkest malstraum Saltstraumen er et av Wild Wonders Of Europe og ikke uten grunn. Explore Salten tilbyr et spektakulært og unikt tilbud til deg som vil oppleve noe spesielt!Les mer om Saltstraumen på Wikipedia: Link til Wikipedia sin artikkel om Saltstraumen

Bonus: Du får også sjansen til å se havørna på nært hold og ikke minst Sundstraumen. Les mer om Sundstraumen på Wikipedia: Link til Wikipedia sin artikkel om SundstraumenVi kan også skreddersy opplevelsen med matservering og flere aktiviteter hvis du ønsker.

Rib safari Oslo, Lofoten og andre steder kan ikke sammenlignes med SaltstraumenDet finnes bare en verdens sterkeste malstraum og VI tar deg med dit. Et unikt tilbud som ikke kan sammenliknes med noe annet.

Deep sea rafting - rib sea rafting
Deep sea rafting og rib sea rafting er gode alternativer du kan velge i blant.
Rib safari utdrikningslag og andre eventer
Kontakt oss hvis du vil tilføre noe spesielt til din event. Ta med utdrikningslaget, vennegjengen, bedrift eller familien på noe spektakulært.

Rib safari i Bodø skjer med Explore Salten
Fra vårt flytende anlegg midt i Bodø havn kan du spasere rett ombord i våre rib båter slik at du slipper unødvendig transport. I vårt opplevelsesanlegg har vi alt utstyret du trenger slik at du kan bruke all din tid på å nyte opplevelsen!

E-post: post@exploresalten.no
Nettside: https://exploresalten.no/