Lær å fly! - Newton Flight Academy

Velkommen til Newton Flight Academy!
Vi tilbyr deg en spennende og realistisk opplevelse av å være pilot i en av våre bevegelige flysimulatoere. Hver simulator har plass til 2 personer og du sitter selv i kapteinssetet med full kontroll over flymaskinen fra "take off" til "landing"! Våre kvalifiserte instruktører gir deg en trygg og unik opplevelse i svært realistiske omgivelser! Velkommen om bord!

Opplevelsessenter
28.02.201715:08 Raymond Jakobsen

Flysimulator for nybegynnere: (Total flytid 30 minutter). Drømmer du om å fly? Opplev hvordan det føles å fly selv, i omgivelsens rundt Bodø. Etter en kort introduksjon er du klar for "take off". Vi garanterer deg en spektakulær flyopplevelse som er svært realistisk!

Pris kr 390,- pr simulator (maks 2 personer)
Vil du prøve flysimulatoren gratis? I samarbeid med Gjensidigestiftelsen tilbyr vi nå gratis flyvning til de mellom 12 og 18 år. Les mer om gratistilbudet i flysimulatoren og book din opplevelse her.

Flysimulator - For de mer erfarne: Har du flydd før, eller har du erfaring fra flysimulator? Velg mellom en- eller 2 motors fly og ulike scenarioer, slik at du virkelig får utfordret dine ferdigheter!

Børtindgata 35A
8008 BODØ

Telefon: 48882221
E-post: post@newtonflightacademy.com
Nettside: www.newtonflightacademy.com

Flysimulatorer, click to open in lightbox
Newton Flight Acadamy, click to open in lightbox