Seiling og fisking

Nord-Norge i båt. Seiling, fiske, havørn og mye mye mer...

24.09.201711:25 Raymond Jakobsen

FISKE

Vi fisker etter torsk, kveite, sei, hyse, makrell, breiflabb og flere andre arter. Vi tilbyr en fiskestang dimensjonert for stor havfisk og annet fiskeutstyr.

SEILING

Når det er nok vind, foretrekker vi alltid å bruke seil i stedet for motor. Båten er rigget med 4 seil: gaffel rigged mezzen og storseil, en jib og en klyver på totalt 90 kvm. For å få det beste inntrykk av seiling, bruker vi ikke vinsjer og annet moderne utstyr, bare tau og treblokker.

ØYHOPPING

Det er hundrevis av øyer spredt rundt Bodø. Noen av dem er befolket, men de fleste er helt uberørte av sivilisasjonen. Vi elsker og respekterer små grupper av lokalbefolkningen der dørene ikke trenger lås. Høye fjell og ville sandstrender må oppleves med nesten ingen risiko for å møte andre mennesker.

OVERNATTE PÅ BÅTEN

Med en stor salong, soveplasser for minst 9 personer, toalett og dusj kan du nyte den nødvendige komforten. Vi gir også tilgang til 220v strøm, Wifi, håndklær, sengetøy, varmt vann: alt uten ekstra kostnad for deg.

OM BÅTEN

Karmø er en 46ft (14m) lang båt som nå er tilgjengelig for privat charter i Bodø (Nord-Norge). Båten ble bygget av Ottisen Shipsjard, i Sagvåg (mellom Stavanger og Bergen) i 1935, og den ble tungt brukt som fiskebåt til 1980-tallet. Deretter ble det delvis restaurert og delvis gjenoppbygget til en leasure boat. Båtens fornavn var "Olav" og nå kalles det "Karmø". Denne massive tre to-masterkjetten er det perfekte fartøyet til å cruise norskehavet og vise frem den spektakulære utsikten over Nord-Norge.

Det er to hytter foran broen. Den ene har et sete / køye og en dobbel køye og gjennom det kommer du til et lite rom med 4 køyer. Det er en stor salong med 9 sitteplasser bak broen. På broen er det plass til minst 6 personer sitteplasser. Båten er utstyrt med toalett, dusj og toalett. Under broen er et maskinrom.

Karmøet ble bygget og innredet på en måte som understreker den koselige komforten til de norske hytter som preger naturmaterialer. Vi minimerer bruken av plast og andre kjemiske produkter både i bygg og daglige aktiviteter.

Båten er rigget med 4 seil: gaffel rigged mezzen og storseil, en jib og en klyver på totalt 90 kvm.

Sikkerhet er vår prioritet, så Karmø er utstyrt i henhold til de nyeste internasjonale og norske sikkerhetsstandardene for passasjerskøyter, inkludert flytende kjoler med riktig termisk isolasjon, redningsflåte, nødkommunikasjon og lokasjonsutstyr etc.

KONTAKT:

E-post: info@atlantictours.net
Nettside: www.atlantictours.net
Telefon: +47 971 56 233

Karmø til kai i Bodø
, click to open in lightbox
Nyt solen på dekk
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
Fisketur med god fangst
En fisker sitter ombord båten sin med fangsten sin, click to open in lightbox