Opplev det magiske vinterlyset og nordlyset

Polar Tours tar deg med fra Bodø til Polarsirkelen for å oppleve det nordlyset, det arktiske lyset og samisk kultur denne vinteren.

Bodø
28.11.201314:59 cecilie

Når mørketiden senker seg og naturens kunstmaler dypper penselen i indigo og isblått, senker det trolske vinterlyset seg over regionen rett nord for Polarsirkelen.

Opplev dette sammen med Polar Tours som tar deg med på en tur fra Bodø til Polarsirkelen for å oppleve det arktiske lyset og samisk kultur hver fredag denne vinteren.

Informasjon og pris

Pr. person for pakken med nødvendig utstyr inkl. Nok. 1.595,-. 

Overnattig på Rica Hotel Bodø fra kr. 450,- p.p i dobbeltrom. Rica Hotel Bodø

Turen kjøres fra og med 29. november. Turen kjøres hver fredag med minimum 5 pers og på bestilling for grupper over 10 personer. Turen kjøres fra og med 29. november til 28. mars 2014.

Bestill turen på post@polartours.no eller  tlf +47 75 56 30 00 www.polartours.no

Turoppsett

Kl. 19:00 Avgang fra Bodø Jernbanestasjon med buss.

På turen ut fra Bodø vil det guides gjennom den natur og historie dere passerer. Det vil også bli gitt en innføring i fenomenet Nordlys og før dere ankommer Saltfjellet og samene vil fortelle dere om samisk kultur i Nordland.

Ca 21:00 Ankomst Saltfjellet.

Hvor dere vil oppleve samisk kultur gjennom reinmating, lassokasting og smake på noe av den maten som lages her. Avslutning med yoik lavvoen. 

Ca 22:30 Ankommer vi Polarsirkelsenteret på Saltfjellet.  

Her får vi se filmen om Nordlyset og midnattsola, samt utstedt Polarsirkelsertifikat, for passering av Polarsirkelen. Besøket avsluttes med utendørs opplevelse av The Arctic Light, som er spesielle lysfenomener uansett vær. 

Kl. 24:00 Avreise med bussen tilbake til Bodø.

Ca. 02:00 Ankomst Bodø

Rune Nilsen
Eskil Olsen
Rune Nilsen