Mevær Camp

Mevær Camp finner du på den idylliske øya mevær, en del av øygruppen Fleinvær. Designet for fiskere, men også perfekt for å koble av om du søker stillhet og storslåtte naturopplevelser. Nærområdet byr på mange muligheter for fjelltur, fjellklatring, dykking eller fiske.

10.06.202017:21 Frida Iversen

Den lille øya Mevær ligger vest for Bodø i Gildeskål kommune, et perfekt utgangspunkt for å utforske de andre øyene i området. Campen finner du midt på øya, nært hurtigbåtkai og med egen kai.

Mevær Camp består av 2 nyrenoverte, store leiligheter. Den ene leiligheten har 6 rom (4 dobbeltrom / 2 singel), den andre leiligheten har 3 dobbeltrom. Begge leiligheter har 2 bad, stue og kjøkken godt utstyrt for å lage egen mat. Stor terrasse er tilknyttet leilighetene slik at du kan nyte utsikten.

Mens du bor på Mevær Camp er badstue tilgjengelig, kanskje i kombinasjon med et friskt bad i havet? Uteplass for grilling og bål finner du også her. Vi tilbyr også utleie av fiskeutstyr og båter.

Mæver 24
8094 Fleinvær

Med hurtigbåt fra Bodø til Mevær, Fleinvær, ca 1 time. Hvis du kjører egen bil er det fint å parkere på Våg på Sandhornøya (gratis) og ta hurtigbåt derfra. Privat transport kan også arrangeres mot et tillegg.

Telefon: 477 33 058
E-post: office@mevaercamp.com
Nettside: www.mevaercamp.com

Mevær Camp
Mevær Camp
Mevær Camp
Mevær Camp
Mevær Camp
Mevær Camp
Mevær Camp
Mevær Camp