Mevær Camp - Overnatting, fantastiske fisketurer og naturopplevelser

Mevær Camp ligger på øya Mevær på Fleinvær nær Bodø, like utenfor polarsirkelen. Det er det perfekte stedet for en hyggelig ferie - nær naturen, i et vakkert, fredelig område fullt av fauna og flora. Denne idylliske øya og dens omgivelser tilbyr aktiv rekreasjon som dykking, fotturer, seiling på en unik beliggenhet. Et flott sted for sportsfiskere, rikt på forskjellige fiskearter, St. Jakobs skjell, krabber og annen sjømat. Vi har fiskeutstyr og moderne båter å leie. Kom og prøv hvor gøy det er!

Overnatting
02.07.202111:18 Otelie Knædal

Mevær Camp er et helt nytt turiststed. Vi har to komfortable, nyrenoverte leiligheter med vakker havutsikt. "The Crab" leiligheten har 7 rom (3 enkeltrom og 4 dobbeltrom).
"The Eagle"-leiligheten har 3 dobbeltrom. Hver leilighet har et fullt utstyrt kjøkken (stekeovn, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, servise), 2 bad, stue, spisestue, soverom, terrasse.Det er også TV i hver leilighet, gratis Wi-Fi og vaskemaskin.
Og ikke glem badstuen vår med fantastisk havutsikt!
Utenfor kan du finne et grillsted, et røykhus og et sted for å skrelle fisk.
Vi kan også levere dine kjøp fra dagligvarebutikken.
Mevær Camp tilbyr 4 moderne båter å leie. Du kan enkelt utforske øyer, besøke badeplasser og hvileområder og fiske.
Vi er små, så for oss er det en glede å gi personlig service til alle. Du er akkurat som en venn som kommer på besøk til oss!
Velkommen.

 Mevaer 24
8094 Fleinvær

Telefon: 477 33 058
E-post: office@mevaercamp.com
Nettside: www.mevaercamp.com

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox