Opplevelser til kjæresten

Det er alltid fint å ha noe å se frem til sammen, og da er en opplevelse midt i blinken.

04.12.202008:59 Kristine Solli


Foto: Karoline O. A. Pettersen

En reise sammen er alltid fint for å pleie kjærligheten, og disse overnattingsstedene er så romantisk at kjærligheten vil blomstre. Prisvinnende Manshausen er lagt opp til hygge og ro. Her kan dere våkne opp midt i havgapet i, se nordlyset og midnattsolen fra sengen, vandre med ville sauer på øyen og se Steigen fra kajakken. Manshausen er et svært ettertraktet overnattingssted, så om dere vil få oppleve en overnatting her er det lurt å være tidlig ute. 


Foto: Karoline O. A. Pettersen

Minst like vakkert er Fleinvær og Arctic Hideaway. Fleinvær har ingen biler og ingen butikker, den perfekte plass for å virkelig finne roen.


Foto: Martin Losvik

I Følvika kan du finne ro og fred, lade batteriene, spise deilig hjemmelaget mat med lokale råvarer og være tett på naturen. Overnatt i den gamle låven, eller prøv deg på glamping i domen. 


Foto: Robert Selfors

Bjørklund gård i Sørfold tilbyr også overnatting i dome. En overnatting her er perfekt å kombinere med plukking av jordbær og bringebær på gården.


Foto: SL Media

Spektrum velvære er den perfekte plass for å roe ned sammen og la romantikken blomstre. Velg mellom mange ulike badstuer, prøv boblebad både innendørs og utendørs, og kanskje dere også spanderer på dere en nydelig parmassasje? Kjøp gavekort til spektrum velvære her.


Foto: Karoline O. A. Pettersen

Å padle kajakk på sommeren er virkelig idyll, og med et grunnkurs er dere bedre rustet til å nyte livet på havet. Kanskje kjæresten din alltid har hatt lyst til å lære seg å padle? Da er et gavekort til kajakkurs perfekt. 


Foto: Karoline O. A. Pettersen

Til den eventyrlystne har Nordland Turselskap et stort utvalg opplevelser å velge i. Hva med å oppleve fantastiske Svartisen på nært hold sammen med et gavekort på brevandring, eller bestige Norges nasjonalfjell Stetind? Et gavekort på klatrekurs er også perfekt for nybegynnere som ønsker å bli tryggere på klatring før de høyeste toppene bestiges. 


Foto: Nordland Turselskap

Et måltid sammen på en av Bodøs beste restauranter er alltid hyggelig, og et gavekort øremerket nettopp det gir dere noe fint å se frem til. Gavekortet fra Bodø Sentrum kan brukes på de fleste restauranter i Bodø, se oversikten og bestill her. 


Foto: Karoline O. A. Pettersen