Informasjon deltakelse Bodø & Salten guiden 2020

09.10.201913:44 Julie Abelsen

Antall, språk og distribusjon

  • Guiden trykkes i 47.000 eksemplarer
  • Den produseres på tre språk; norsk, engelsk og tysk.
  • Den distribueres til alle hoteller og trafikknutepunkt i Bodø & Salten, og til andre strategiske punkter som turistinformasjon i Lofoten, Vesterålen, Helgeland, Polarsirkelen etc.
  • Den ligger tilgjengelig som nedlastbar PDF på visitbodo.com.

Guiden fungerer som et viktig verktøy i flere situasjoner:

  • Først og fremst er den turistinformasjonenes og hotellenes viktigste verktøy for å informere turistene om hva som finnes der de er og dit de skal. Synlighet i guiden er derfor svært hensiktsmessig dersom man ønsker å være et alternativ for de tilreisende midt i beslutningsprosessen over hvilke opplevelser de vil velge.
  • Den er et av Visit Bodøs verktøy på salgsmesser og i pressearbeid for å vise frem alt av hva regionen vår har å by på. Jo flere produkter som er synlige, jo bedre blir helhetsbildet som skaper begeistring, reiselyst og attraksjonskraft.
  • Guiden legges alltid i pressemapper til journalister og influencere/bloggere som kommer til regionen i regi av Innovasjon Norge/Nord Norsk Reiseliv/Visit Bodø, og den brukes av pressen til research når de planlegger spennende artikler/innhold. Den deles også med andre samarbeidspartnere som besøker regionen vår eller som ønsker nærmere informasjon om tilbudene.

Hvordan blir jeg med og hva koster det?

I år har vi gjort det enda enklere å melde seg på.

Nye rubrikkoppføringer/Endringer fra i fjor

Har du ikke vært med før, har nye produkter eller endringer fra i fjor er det bare å fylle ut et skjema HER per produkt som du ønsker rubrikkoppføring på i guiden.

Pris per rubrikkoppføring

3.460,- for medlemmer i Visit Bodø

3.660,- for øvrige

Nye annonser/Endringer fra i fjor

Ønsker du ny annonse i guiden for 2020 kan du fylle ut skjema HER.

Det er mulig å kjøpe ½ eller 1/1 sides annonse i guiden. Der kan du enten sende inn en ferdig annonse, eller vi kan designe den for dere i vår mal.

For bestilling av annonseplass, klikk HER.

½ side annonseplass: 7.620,-

1/1 side annonseplass: 15.240,-

Designhjelp: 1500,-

Siste frist for påmelding og innsending av materiale: Mandag 7. November!

(Veldig viktig at fristen overholdes dersom dere ønsker å være med. Dette er for at alt materiale skal sendes til oversetting både på engelsk og tysk! Og for at vi skal få tid å designe alt i tre versjoner).

Link til 2019-guiden finner du HER.

Vi gjorde et realt løft på guiden for 2019 både på innhold og design, og har fått svært gode tilbakemeldinger på denne i løpet av året som har gått J Flere andre destinasjoner i Norge har tatt kontakt med oss eller trykkeriet, og ser til vår guide når de nå setter i gang arbeidet med sine guider. Det er jo veldig inspirerende – så det er bare å fortsette det gode arbeidet.

Spørsmål ang. guiden 2020 kan sendes til julie@visitbodo.com