Aktiviteter

Vinterdrøm på Støtt

Om

Drømmer du om å dra fra storbyens mas og jag til en annen «vinterverden» hvor polarlyset og nordlyset skaper magi? Besøk øya Støtt og vær tett på naturen, kulturen og historien.

Velkommen til det eksotiske vinterhalvåret med det magiske polarlyset, den blå time og de eksotiske vinterstormene. Her kan du bli med på jakten av nordlyset og padle i kajakk mellom snødekte fjell, holmer og skjær. Visste du at havet er ekstremt klart i vinterhalvåret? Du vil oppleve et rikt dyreliv både under og over vann.

Kanskje er det havet og skiftningene i vær og vind med de store kontraster som har skapt et åpent folkeslag? Drømmer du om å bo i et autentisk handelsstedet, nyte gode sjømat, og være tett på naturen? Da er øya handelsstedet Støtt og Helgelandskysten noe for deg!

Som dagens handelsmann og 4. generasjons eiere vil vi ta deg personlig imot som vår gjest og la deg forelske deg i vinteren ved havet.

Du vet kanskje at Helgelandskysten er en populær destinasjon om sommeren. Det du kanskje ikke visste er at denne regionen også har mye å by på om vinteren. Gjennom en fiskeværsvandring, omvisning i museet og å oppleve øyriket til fots, med kajakk eller båt, vil du oppleve vår arktiske natur. Luften og været nord for polarsirkelen gjør noe noe helt spesielt med deg!

For å se det magiske nordlyset på Støtt trenger du kun å gå rett utenfor huset. Jakten på den dansende Aurora Borealis er verdt turen i seg selv.

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.