Aktiviteter

Meløyalpene fra fjell til hav

Om

Opplev Meløyalpene med handelsstedet Støtt som base. Meløyalpene ved Glomfjord er kjent fra skidokumentaren Supervention 2 og det er ikke uten grunn. De majestetiske fjellene innbyr til varierte toppturer i ett av Norges vakreste naturområder.

Dette er turen for deg som sammen med gjengen ønsker topptur i uberørt natur. Sammen med oss vil du oppleve de beste toppene og nedkjøringene som passer best for dine ønsker og ferdigheter. Vi bruker RIB for å nå uberørte fjell, og har base på handelsstedet Støtt.

Visste du at Meløyalpene og Støtt er lett tilgjengelig? Det tar deg ca. 3 timer effektiv reisetid fra Gardemoen og ut til øyriket Støtt.

Hvilke topper som er aktuelle bestemmes av guiden på den gitte dagen for å sikre deg trygge og gode skiopplevelser.
Klassikerne Tverrfjellet / Istinden, Ronsfjellet, Middagstuva, Tomskjelven og Hestmannen er varierte, men samtidig krevende nok for deg som ønsker skikkelige utfordringer. Disse ligger fra 571 m.o. h opp til 1194 m.o.h. Du vil oppleve turene som utfordrende samtidig som de er trygge og tilpasset ditt eget ferdighetsnivå.

Med base på Støtt er du ca. 1 times reiseavstand fra skiområdene. Her vil du bo i lokalsamfunnet, nyte lokal sjømat og få med deg de gylne historier fra kystkulturen på Helgelandskysten under afterskien. Kanskje det frister med et bad på brygga etter turen?

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.