Aktiviteter

Med familien på Støtt

Om

Helgelandskysten, verdens vakreste kyst, er det optimale utgangspunktet for å samle familien til å en uforglemmelig ferie eller markere en familiebegivenhet.

Her vil dere kunne oppleve naturen med ro og stillhet, samt lyden av fuglelivet og havets brus. På Støtt er dere skjermet for storbylivets hektiske liv og kan nyte naturen i lange drag. Fotturer, Badeturer med dykking, Kajakkpadling sykkelturer og Båtturer i den særegne skjærgården som byr på de store sanseinntrykkene.

Dette vil også være en aktiv ferie, hvor dere vil utfordre hverandres komfortsone og få adrenalinkicket som skal til for å prestere det lille ekstra. Dere vil være med på en rekke spennende aktiviteter hvor dere vil bestige de høyeste toppene og boltre dere på sjøen med ulike aktiviteter. Se flere høydepunkter og bilder lengre ned.

Samtidig er dere i gode hender og blir guidet av erfarne instruktører.

På kvelden samles vi i Restaurant Gammelbutikken for kulinariske sjømatopplevelser. Med kystkultur, historie og godt vertskap er det duket for hygge, fest og god stemning.

Vi anbefaler at dere setter minst av 4 dager på Helgelandskysten, men gjerne både 5 og 7 dager.

Dere bør forhåndsbooke i god tid før deres ankomst for å sikre dere plass. Vi skreddersyr en tur for dere som vil oppleve det beste av Helgelandskysten!

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.