Aktiviteter

Bædi & Børdi – barnas egen reiseguide

Om

Bædi & Børdi gjør det morsommere for barn å lære om og oppleve Norge. Via en app kan en lære om og oppleve ulike attraksjoner i Norge med masse humor og barnevennlig formidling.

Bædi er ei geit som digger fiskeboller laget av fiskerester. Dette gir han luft i magen. Så mye at han blir en ballong som kan fly. På miljøvennlig biogass. Med seg på reisene har han sin beste venn Børdi. En fugl som ikke kan fly, men som har fått all muskelkraft i hjernen.

Disse to eventyrlystne og kunnskapsrike typene møter du først og fremst i en app. Her er det et kart som viser alle stedene hvor Bædi & Børdi guider. De to forteller da om alt det morsomme og rare du kan oppleve på de ulike stedene og hvorfor du må reise akkurat dit. Når du kommer fram dukker Bædi & Børdi opp på din mobil eller nettbrett og guider deg gjennom utstillingen eller på området. De vil lære deg om masse spennende og morsomt som ikke en gang de voksne vet om. I appen finner du også et spill hvor du kan hjelpe Bædi & Børdi å fly til månen. Fang så mange flyvefiskeboller du klarer og gi Bædi nok biogass sånn at han og Børdi kan komme seg helt opp på månen.

Du finner Bædi & Børdi på følgende steder i Salten:
Bodø byguiding, Arctic Salmon Center, Nordland Nasjonalparksenter, Kjerringøy Handelssted, Avinor Bodø Lufthavn, Norsk Luftfartsmuseum, Jektefartsmuseet.

Alle guidinger er rullestolvennlige.

Les mer

Var dette nyttig?

Takk for din tilbakemelding!

Vi leser alle henvendelser, men kan dessverre ikke svare deg.