Hundesledetur med husky

Prøv hundekjøring! Det er umulig å ikke føle adrenalinet flomme når du står bak en slede med elleville huskyer som ivrig trekker deg inn i villmarken.

Opplevelse
30.11.201817:29 Stine Eidissen Bya

Bli med på hundekjøring!

Vi i Northern Lights International tilbyr hundekjøring med små grupper via vår Basecamp på Ljøsenhammeren. Turen fra Rognan opp til vår basecamp på fjellet tar ca. 25 minutter. Vel framme kan vi skifte til varme dresser og gå ut til hundene. Før vi setter i gang får vi instruksjon i hvordan en kjører hundespann.

Du vil dele slede med en annen person. Dere bytter på å kjøre sleden og å sitte på. Når det er din tur til å sitte foran i sleden er det en flott mulighet for å ta gode bilder. Vi har kjørt opp en egen avmerket løype slik at det er trygt for deg å kjøre selv. Hundekjøreren kjører i den første sleden og viser dermed vei. Dette blir en uforglemmelig opplevelse. Vi tilbyr også nordlyskjøring. Da kjører vi med lykter under nordlyshimmelen.
Når vi er ferdig med turen returnerer vi til vår basecamp, hvor vi får servert en varmende viltgryte laget på enten rein eller elgkjøtt.

Vi er sosiale!
Facebook: @northernlightsint
Instagram: @#arcticsalten

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!
Team Northern Lights

Håndverkeren 1
8250 Rognan

Telefon: 95986387
E-post: post@northern-lights.as
Nettside: https://northern-lights.as/Home