L

egeg

w

Vassdalsvik Sea Lodge

Uansett om du ønsker oppleve "Zen by the sea" eller et adrenalin fylt eventyr vil Vassdalsvik Sea Lodge være den rette plassen. Det er en personlig og veldig komfortabel atmosfære mellom majestetiske fjell og nydelige fjorder med Helen’s nydelige hjemmelagde mat i nord Norge. Vi tilbyr et fantastisk eventyr, ren natur og et åpent og herlig vertskap i fantastiske omgivelser

Rorbu og sjøhus
28.02.201716:07 Raymond Jakobsen

Nøtbøteriet til H.J Kristensen & Sønner fra 1948 har de senere år blitt kraftig oppgradert og i 2016 med en leilighet av høy standard, bar, peis og et fantastisk langbord med plass til mang en god latter. Leiligheten har 8 sengeplasser og er plassert så å si ute i havet med majestetiske fjell rett i sør. I tillegg til leiligheten i Pier House kan vi tilby 4 sengeplasser i Servant Crib, denne er plassert 300 meter unna.
Vassdalsvik Sea Lodge arrangerer konferanser/team building for mindre firmaer og organisasjoner. Helen og Fred Inge har en enkel filisofi – lytt til dine kunder og hjelp dem til å oppnå sin drøm og sine mål enten det gjelder topptur på ski med båt til startpunktet på en strand, oppleve havørna på nærme hold, yoga på kaia, på fjellet eller å nyte en dagsfersk kveite med et glass Chablis. Vi er kjent for å tilby en varm, åpen, nær og sosial atmosfære og det er akkurat hva du kan forvente fra oss under ditt opphold her hos oss på Vassdalsvik Sea Lodge.

Vassdalsvik Brygga
8170 Engavågen

Vassdalsvik ligger 120km sør for Bodø i Meløy kommune. Bodø er den nærmeste flyplassen og har flere daglige direkteruter fra Oslo. Fra Bodø er det flere muligheter til å komme seg videre – Hurtigbåten går daglig til Ørnes eller Grønnøya, det finnes også buss til Ørnes. Begge alternativer tar rundt 2,5 – 3 timer. Fra Ørnes går det ferge til Vassdalsvik, ca 800meter unna Sea Lodgen, vi kan også hente gjester med båt fra Ørnes om været tillater det. Fra Grønnøya blir dere hentet med bil, en reise på 15 minutter. RV 17 – Kystriksveien – går gjennom Ørnes og Halsa så en tur til Vassdalsvik ligger en kort ferge på 30 minutt fra Ørnes eller samme tid fra Halsa.

Telefon: 97177608
E-post: info@vassdalsviksealodge.com
Nettside: www.vassdalsviksealodge.com