L

egeg

w

Bodø Intergalactic Weekend

Opplev en magisk helg med ett bredt mangfold av kulturelt tilbud og aktiviteter for 4 generasjoner til å ta del i med levende rollespill og kulisser i glasshuset.

1-3 september
Kjøp billletter
10.08.201715:37 Raymond Jakobsen

Det kommer også internasjonale gjester fra de originale Star Wars filmene til Bodø. Her vil det være mulighet for å få signert bilde med autograf, meet and greet eller delta på Intervju og Q&A panal.

Bodø Intergalactic Weekend blir noe du tidligere ikke har opplevd før.
Det vil bli ett levende skuespill i bybilde og alle kan være med og med kulisser og aktiviteter i hele byen og vi oppfordrer Bodøs befolkning om å støtte opprørerne i kampen mot imperiet Bodø invasjon.

For å delta vil man kunne få kjøpe forskjellige Galactic LIVE armbånd hvor man velger hvilke side du ønsker å støtte.

- Bodø Galactic Citizen
- Rebel Alliance
- The Empire
- Jedi Order

Ut fra ditt valg vil karakterer og skuespillere i bybilde kunne identifisere om du er aktiv med på altiviteten og karakterer vil kunne oppsøke deg.

Hvordan DU opplever dette vil være helt individuelt, og ut fra hvem du møter på og treffer. Støtter du Bodø, Opprørerne og Jedi ridderne vil du kjenne og føle på Imperiet faste håndgrep, og kan være at du må svare til Darth vader. Imperiet leter nemlig etter noen Droider som holdes skjult i byen.

Støtter du imperiet får du en klapp på skulderen. Ikke spør hva Imperiet kan gjøre for deg men hva du kan gjøre for imperiet.

Pengene fra billettsalg / lodd som samles inn vil gå til Bamse B sitt veldedig formål for realisering av en unik sommerleir for barn i Bodø som ikke har råd til å reise på ferie + en rekke fremtidige ferie aktiviteter.

For mer information se www.IntergalacticLive.com